FAQ

Her har vi lavet en samling af oftet stillede spørgsmål til localfuel.dk


1. Er den endelige placering af vindmøllerne fastlagt? 


Svar: Nej - projektet er i ide- og forslagsfasen. Vi arbejder med 3 stk. 180 - 200m høje vindmøller placeret syd for Tverstedsvej i og omkring det gamle vindmølleområde. 2. Hvornår skal vindmøllerne bygges?


Svar: Det kendes ikke endnu, da der bl.a. skal udarbejdes en VVM-redegørelse, og projektet skal igennem flere høringsfaser. 3. Kan man købe andele i projektet?


Svar: Ja, hvis du bor inden for 4,5km af vindmølleområdet. På denne måde sikrer vi den lokale forankring af projektet. 4. Kommer min ejendom i betragtning til opkøb i forbindelse med projektet?


Svar: Vi kender endnu ikke den endelige placering. Vi tager kontakt til berørte ejere såsnart vi kender placeringen. Alle er velkomne til at skrive til os på info@localfuel.dk, hvis du har behov for yderligere information. 5. Kommer der visualisering af vindmøller set fra min ejendom?


Svar: Der vil blive udarbejdet yderligere visualiseringer fra hver enkel ejendom i forbindelse med VVM-redegørelsen. 6. Er I allerede begyndt at bygge vej til vindmøllerne?


Svar: Nej - der etableres en vej fra Tverstedvej til stald og ny kornlade (Øst for Asdal Hovedgaard). Denne vej laves for at undgå tung transport gennem Åbyen. 7. Hvorfor skal vindmøllerne stå på land kontra på havet?


Svar: Landvindmøllerne indgår i den grønne omstilling som den billigste produktionsform af grøn energi (Cirka 50% billigere i forhold til havvindmøller).